EAGLE HIDE FINLAND

Kotkien kuvaus- ja katselukoju Etelä-Suomessa.
Suunnitteilla rajoitettu määrä workshop toimintaa kaudelle 2019-2020.

 

Kojut

Kojuihin mahtuu kerrallaan oppaan lisäksi 3 kuvaajaa, joilla jokaisella on tällöin käytössä 1-2 kuvausaukkoa. Kuvausaukkoja on yhteensä 6 kappaletta. Maisema kojusta katsottuna on kuusi- ja mäntymetsä taustainen kallioinen metsäaukea, johon on tuotu kelottuneita istumapuita linnuille. Kuvausetäisyydet ovat n.30-50m isoille linnuille, kojun välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös pikkulintujen ruokinta, jota pystyy kuvaamaan. Kotkien lisäksi aukealla on vieraillut mm. hiirihaukkapariskunta, kanahaukka sekä varpushaukka. Harakat, korpit ja varikset kuuluvat myös alueen linnustoon. Kuvauskausi alkaa syyskuun lopussa ja kestää maaliskuuhun.

 

Taustaa

Kotkakoju-projekti aloitettiin Kai Pihlströmin (Kaikuva) aloitteesta kesällä 2014, jolla oli entuudestaan usean vuoden kokemus kotka- ja haukkapiilokojuista. Vuosien varrella ryhmä on hieman vaihtanut kokoonpanoa.  Kaikuva Oy omistaa edelleen kojut sekä on mukana toiminnassa.  Lisäksi ryhmään kuuluu yksityisiä kuvaajia.


 


ME

Tuomas Heinonen

on tunnettu ja palkittu luontokuvaaja, jonka teoksia on julkaistu mm. lukuisissa näyttelyissä, kilpailuissa, kirjoissa ja muissa eri medioissa.

Tuomas on ollut mukana Kaikuvan kotkakoju-projektissa sen alusta kesästä 2014 asti.

 

www.tuomasheinonen.com

www.mediapeikko.fi

Instagram

MIIKKA PULLIAINEN

Aktiivinen lintukuvaaja, joka viihtyy maastossa. Miikka ottaa kuvakulmat haltuun maastossa kuin maastossa. Lintujen lisäksi Miikka tunnetaan vaelluskalojen taltioijana.

Miikka on ollut mukana projektista vuodesta 2018 ja tuonut mukanaan hyviä ideoitaan

 

www.miikkapulliainen.kuvat.fi

Instagram